Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ince.md/jspui/handle/123456789/2375
Title: Metodologia dimensiunii financiar-monetare a întreprinderilor în actualele condiții ale crizei financiare mondiale
Authors: Ciobanu, Ghenadie
Keywords: dimensiuni financiar-monetare
criza financiara
informatie
energie
intreprinderi
Issue Date: 2012
Publisher: IEFS
Citation: CIOBANU, Ghenadie. Metodologia dimensiunii financiar-monetare a întreprinderilor în actualele condiții ale crizei financiare mondiale. In: Economic growth in conditions of globalization = Creşterea economică în condiţiile globalizării : international scientific and practical conference, VII-th edition, october 18-19, 2012, Chisinau. Chisinau: IEFS, 2012, vol. III, pp. 265-270. ISBN 978-9975-4381-1-7.
Abstract: În urma revoltelor de pe pieţele bursiere şi de pe pieţele financiare în ansamblu, sau extins problemele şi asupra altor ramuri din economiile naţionale. Una din problemele existente este situaţia social-economică şi financiar-monetară a întreprinderilor. Pentru a nu inrăutăţi condiţiile de dezvoltare a afacerilor, de dezvoltare a managementului, se solicita dezvoltarea afacerilor pentru a crea o platformă largă pentru o rapidă interacţiune dintre guvern şi mediul de afaceri. Pe timp de criză, situaţiile sunt schimbătoare. Piaţa poate fi privită ca obiectiv prioritar, dar şi cu existenţa multiplelor motive. Prin urmare, este necesar să obţinem informaţii cu privire la o gamă largă de indicatori în timp real. Este necesar să fie analizate cu atenţie frecvenţa obţinută de informaţii interne, financiare şi economice. În acest caz, criteriul principal ar trebui să fie analiza abaterilor de la bilanţul aprobat pentru perioada respectivă şi programul de producţie al companiei.
Description: Text: lb. rom. Abstrac: lb. rom. Referinţe bibliografice : p. 270 (11 titl.).
URI: http://dspace.ince.md/jspui/handle/123456789/2375
ISBN: 978-9975-4381-1-7
Appears in Collections:Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodologia_dimensiunii_financiar-monetare_a_intreprinderilor.pdf138.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.