Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ince.md/jspui/handle/123456789/185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSturza, Alexei-
dc.date.accessioned2017-03-16T12:11:16Z-
dc.date.available2017-03-16T12:11:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationSTURZA, Alexei (2013). Managementul cunoaşterii: de la ignoranţa spre adevar sau extinderea modelului DIKW = Knowledge management: from ignorance to truth or the DIKW model extension. În: Economie şi Sociologie. 2013, nr. 1, pp. 132-139. Abstract în lb. rom., engl. Bibliogr.: p. 139(12 titl.). Text paral.: lb. rom., engl. ISSN 1857-4130.en_EN
dc.identifier.issn1857-4130-
dc.identifier.urihttp://dspace.ince.md/jspui/handle/123456789/185-
dc.descriptionAbstract în lb. rom., engl. Bibliogr.: p. 139(12 titl.). Text paral.: lb. rom., engl.en_EN
dc.description.abstractManagementul cunoaşterii poate fi abordat în sens îngust şi larg. Pentru eficientizarea acestuia este importanţa inţelegerea naturii cunostinţelor, inclusiv şi prin clasificarea lor. Se disting 6 forme ale cunoştinţelor: ignoranţa, date, informaţii, cunoştinte, înţelepciune şi adevar (o varianta extinsa şi originală a modelului DIKW).en_EN
dc.description.abstractKnowledge management may be treated both narrowlyand broadly. The understanding of the nature of knowledge,including its classification, is important for improvingknowledge management. There are distinguished 6 forms ofknowledge: ignorance, data, information, knowledge,wisdom and truth (an extended and original version of theDIKW model).en_EN
dc.language.isoenen_EN
dc.publisherComplexul Editorial, IEFSen_EN
dc.subjectmanagementul cunoasteriien_EN
dc.subjectmodelul DIKWen_EN
dc.subjectknowledge managementen_EN
dc.subjectDIKW modelen_EN
dc.titleManagementul cunoaşterii: de la ignoranţa spre adevar sau extinderea modelului DIKWen_EN
dc.title.alternativeKnowledge management: from ignorance to truth or the DIKW model extension.en_EN
dc.typeArticleen_EN
Appears in Collections:Articole



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.